груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1432
Title: Веб-додаток обміну та аналізу соціальних даних з використанням технології NFC
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Івченко І, І. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Болюбаш Н.М.
NFC-теги
NFC
значки
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр комп’ютерних наук та інформаційних технологій» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв Дипломна робота присвячена проектуванню, розробці, програмній реалізації та впровадженню веб-додатку для швидкого і безпечного обміну та аналізу соціальних даних з використанням технології NFC. Об’єкт дослідження – агрегація даних соціальних мережевих та мобільних сервісів. Предмет дослідження – веб-орієнтовані програмні засоби для обміну та аналізу соціальних даних з використанням технології NFC. Метою дипломної роботи є поліпшення доступу до агрегованої персональної інформації користувача шляхом розробки і впровадження веб-додатку для обміну та аналізу соціальних даних з використанням технології NFC. Дипломна робота складається з фахової частини і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка дипломної роботи складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків та додатків. У першому розділі проводиться дослідження теоретичних засад застосування NFC-технології для доступу до соціальних даних та їх аналізу. У другому розділі розглядаються технології і засоби розробки веб-додатку. У третьому розділі описано проектування та програмну реалізацію веб- додатку для обміну та аналізу соціальних даних. У четвертому розділі розкрито питання спеціальної частини з охорони праці.
Description: Івченко І. О. Веб-додаток обміну та аналізу соціальних даних з використанням технології NFC : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / І. О. Івченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1432
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
402 Івченко І.О. Автореферат.pdf130.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.