груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1433
Title: Інформаційно-довідкова система з веб-інтерфейсом для онлайн бронювання номерів у готелі.
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Кирилова, А. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Кошовий Віталій Володимирович
веб-застосунок
інформаційно-довідкова система
система бронювання
веб-сайт
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У даній дипломній роботі було проведено аналіз готельної індустрії, визначено фактори що впливають на розвиток галузі. Проведено класифікацію готелів та номерів за різними системами. Проведено огляд аналогічних систем бронювання, визначено їх переваги та недоліки. Розглянуто види систем бронювання та їх специфіку. Проведено огляд засобів розробки веб-застосунків: мов програмування, фреймворків тощо. Розглянуто поняття бази даних та системи управління базою даних. Розроблено структурну схему та макет веб-сайту готелю. Представлено описання готового програмного продукту, описано та продемонстровано функціональні можливості створеної інформаційно-довідкової системи. В спеціальній частині було проведено аналіз умов праці на робочому місці адміністратора готелю, визначено фактори ризику при роботі в офісному приміщенні та надано інструкцію щодо уникнення небезпечних ситуацій. Було визначено оптимальні параметри мікроклімату та наведено розрахунки оптимального рівню освітлення. За результатами роботи зроблено висновки та пропозиції щодо впровадження нових технологій до ресурсу, його розширення.
Description: Кирилова А. В. Інформаційно-довідкова система з веб-інтерфейсом для онлайн бронювання номерів у готелі : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / А. В. Кирилова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1433
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
402 Кирилова А.В. Автореферат.pdf422.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.