груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1435
Title: «Інформаційно – довідковий портал станції технічного обслуговування
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Кондратюк, І. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Горбань Гліб Валентинович
інформаційно – довідковий портал
база даних
Firebase
Angular
HTML5
CSS3
Typescript
станція технічного обслуговування
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр комп’ютерних наук та інформаційних технологій» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв В даній дипломній роботі завданням є створення інформаційно – довідкового порталу для станції технічного обслуговування (інтернет-сайт). На основі створеного сайту було проведено аналіз ринку в наданні схожих послуг з ремонту автомобілів. Об’єктом дослідження є ситуація на ринку надання сервісних послуг, моніторинг конкурентів для знаходження оптимального дизайну і функціоналу для порталу (сайту). Предметом дослідження є технології створення інформаційно- довідкового порталу для станції технічного обслуговування, який допомагатиме скоротити час та покращити взаємодію користувача із сервісом. Для вирішення завдань використано такі методи наукового дослідження: теоретичний аналіз наукових та літературних джерел, аналогія з подібними, узагальнення, порівняння, спостереження. Дипломна робота містить наступні розділи: – аналіз ринку послуг СТО; – технології та підходи до проектування та створення інформаційно – довідкового порталу ; – програмна реалізація інформаційно – довідкового порталу; – спеціальна частина з охорони праці. У першому розділі дипломної роботи проведено аналіз послуг станцій технічного обслуговування, вплив сучасної політичної та економічної ситуації на розвиток даної сфери, критерії вибору станції технічного обслуговування, порівняння станції технічного обслуговування «carCare» серед конкурентів у м. Миколаєві в наданні послуг. У другому розділі дипломної роботи наведено послідовність проектування інформаційно – довідкового порталу та відповідної бази даних до нього. Зокрема, детально описано клієнт-серверу архітектуру сайту, структуру та бази даних, розроблено макет порталу. У третьому розділі дипломної роботи описано процес створення інформаційно – довідкового порталу та бази даних до нього. Спеціальна частина дипломної роботи містить у собі умови праці, техніку безпеки під рас роботи з персональним комп’ютером, переферійними пристроями та електроприладами. Робота містить _2_ таблиці, _30_ рисунків, 38 літературних джерел та _2_ додатки. Загальний обсяг дипломної роботи складає 88 сторінки.
Description: Кондратюк І. В. Інформаційно – довідковий портал станції технічного обслуговування : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / І. В. Кондратюк , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1435
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
402 Кондратюк І.В. Автореферат.pdf155.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.