груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1436
Title: Геоінформаційна система перевезень пасажирів маршрутним таксі у напрямку мікрорайонів Старий та Новий Водопій
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Костюк, В.С.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Донченко Михайло Васильович
ГІС
транспорт
Автокад
запити
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр комп’ютерних наук та інформаційних технологій» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв Дипломна робота складається з вступу, трьох розділів, висновку, переліку посилань, та спеціальної частини з охорони праці. У вступі розкривається історія появи ГІС, розвиток та перші використання у науці та житті. Встановлення мети дипломної роботи, та описання цілей та задач. У першій частині розкривається поняття ГІС, класифікація, її використання у світі, та яким чином ГІС використовується у транспортній сфері. Також описується програмне середовище Autocad Map 3D, у якому і буде виконуватися практична частина дипломної роботи. Друга частина має відношення вже до самого Миколаєва, де описується поточний стан міської мобільності міста, управління дорожнім рухом, розвиток громадського транспорту, аналіз стратегічного планування, виявлення сильних та слабких сторін у роботі громадського транспорту. У третій частині виконується практична частина дипломної роботи, де у середовищі Autocad Map 3D розробляється геоінформаційна система перевезень пасажирів обраного району міста, вказуються усі потрібні маршрути, зупинки, вулиці. Для того, щоб у подальшому зробити базу даних, на основі якої робити потрібні запити. Ця система буде дозволяти обрати оптимальний маршрут з пункту А в пункт Б. У висновку узагальнюється виконана робота та формуються висновки щодо виявлених переваг та недоліків в ході дослідження геоінформаційних систем.
Description: Костюк В. С. Геоінформаційна система перевезень пасажирів маршрутним таксі у напрямку мікрорайонів Старий та Новий Водопій : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / В. С. Костюк , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1436
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
402 Костюк В.С. Автореферат.pdf138.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.