груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1438
Title: Оптимізація візуальних ефектів у інтерактивних системах
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Кутняк, В. Є.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Кондратенко Юрій Пантелійович
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Об’єктом дослідження даної роботи є технологія Particle System. Предметом дослідження є оптимізація візуальних ефектів у технології Particle System. Мета дипломної роботи полягає в оптимізації візуальних ефектів на основі згенерованої технічної документації щодо максимальної економії ресурсів системи та збереження концептуальної (ідейної) складової візуального ефекту. У першому розділі дипломної роботи було проведено аналіз предметної сфери, об’єкту та предмету дослідження, постановці задачі, огляду існуючих аналогів, досліджень та публікацій. У другому розділі дипломної роботи було проведено дослідження математичних моделей, методів, інформаційних технологій для вирішення поставленної задачі. У третьому розділі було змоделювано та технічному зпроектовано ІС. У четвертому розділі описана частина з охорони праці. Сторінок – 92, рисунків – 27, посилань – 24, додатків – 3.
Description: Кутняк В. Є. Оптимізація візуальних ефектів у інтерактивних системах : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / В. Є. Кутняк , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1438
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
402 Кутняк В.Є Автореферат.pdf122.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.