груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1440
Title: Система оцінювання товарів за коментарями та відгуками на основі статичного аналізу
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Шевчук, В. Ю.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Козлов Олексій Валерійович
аналіз даних
статичний аналіз
пошукові системи
пошуковий індекс
регулярні вирази
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр комп’ютерних наук та інформаційних технологій» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв. Метою даної дипломної роботи є розробка актуальної системи оцінювання даних. Об’єктом дослідження є процеси розвитку в сфері збору та аналізу даних. Предметом дослідження роботи - є методи і засоби реалізації систем збору та аналізу даних. Дипломна робота розглядає створення програмного застосунку оцінювання товарів за коментарями та відгуками на основі статистичного аналізу із використанням регулярних виразів на мові програмування C#. Робота э актуальною, тому що дозволяє отримати достовірну інформацію про товари та послуги згідно оцінювання реальних споживачів. В першому розділі роботи виконано аналіз сфери по оцінюванню товарів. визначення важливості комунікації зі споживачем. Наведено загальну інформацію про існуючі системи, розглянуто феномен інтернет- магазинів, виконано огляд та аналіз існуючих аналогів та публікацій. Другий розділ розглядає технології та підходи до проектування системи, а саме: статичні та динамічні Web-сервіси; скриптова мова програмування загального призначення; регулярні вирази; пошукові системи та індекси в комп'ютерних програмах. Третій розділ присвячений практичній реалізації застосунку та розглядає огляд програмної реалізації, елементів користувацького інтерфейсу та демонстрацію користувацького інтерфейсу. Дипломна робота містить: сторінок – 58, рисунків – 14, таблиць – 3, джерел –50.
Description: Шевчук В. Ю. Система оцінювання товарів за коментарями та відгуками на основі статичного аналізу : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / В. Ю. Шевчук , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1440
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
403 Шевчук В.Ю. Автореферат.pdf119.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.