груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1444
Title: Інформаційна система для створення соціологічних опитувань
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Рубан, А. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Нездолій Юрій Олексійович
опитування
соціологія
веб-застосунок
клієнт-сервер
Java
Spring
MySQL
Angular
Hibernate
Docker
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр комп’ютерних наук та інформаційних технологій» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв В даній дипломній роботі розглянуто процес створення інформаційного клієнт-серверного застосунку для створення соціологічних опитувань широкого спектру, який дозволить компаніям, політикам, дослідникам швидко та легко проводити опитування з метою визначення думок жителів щодо різноманітних ситуацій, подій, для подальшої покращення рівня життя. Об’єктом дослідження є сфера соціологічних опитувань жителів міста Миколаєва й регіону, та її покращення. Предметом дослідження є інформаційна система для надання оперативної інформації стосовно відповідей, відгуків та пропозицій на актуальні питання. Метою даної роботи є створення сервісу для надання можливості отримання швидкої відповіді на актуальні питання жителів міста. Дана робота складається з п’яти розділів. Кожен розділ відповідно присвячений: аналізу предметної області, технологіям та підходам, використаним у дипломній роботі, моделюванню і проектуванню системи, програмній реалізації та охороні праці, а саме забезпечення безпечних й здорових умов праці на робочому місці програміста. Загальний обсяг роботи – 124 сторінки. Дипломна робота містить 5 додатків, 88 рисунків, 13 таблиць і посилання на 45 джерел.
Description: Рубан А.О. Інформаційна система для створення соціологічних опитувань : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / А. О. Рубан , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1444
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
402 Рубан А.О. Автореферат.pdf440.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.