груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1445
Title: Мобільий застосунок для планування здорового харчування
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Лістов, С. І.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Кулаковська І. В.
харчування
здоров’я
мобільний застосунок
нативний застосунок
Java, Android
SQLite
Stetho
JavaFX
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В даній дипломній роботі розглянуто процес створення мобільного застосунку для планування здорового харчування, який дозволить користувачам давати собі в звіт в такому важливому аспекті життєдіяльності як здорове харчування. Фахова частина включає вступ, чотири розділи, висновки та додаток до дипломної роботи. Спеціальна частина включає розділ про охорону праці та безпеку на підприємстві. В першому розділі проведено опис предметної сфери сервісів планування здорового харчування, розглянуті платформи з надання інформації харчової цінності та визначення завдань до мобільного застосунку. В другому розділі відбувається порівняльний аналіз підходів та технологій в розробці мобільних застосунків. Також було оглянуто та обрано платформу для реалізації застосунку та підхід за яким він буде розроблений. У розділі було обрано мову програмування та операційну систему під мобільний застосунок. У третьому розділі була створена функціональна модель мобільного застосунку та проектування інформаційного забезпечення. У четвертому розділі було обрано технології розробки, середовище розробки, встановлення бази даних, створення користувацького інтерфейсу та описано керівництво користувач. Загальний обсяг роботи – 109 сторінок. Дипломна робота містить 1 додаток, 43 рисунків, 25 таблиць і посилання на 35 джерел.
Description: Лістов С. І. Мобільний застосунок для планування здорового харчування : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / С. І. Лістов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1445
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
402 Лістов С.І. Автореферат.pdf326.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.