груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1453
Title: Геоінформаційна система перевезення пасажирів маршрутними таксі у напрямку мікрорайону Намив
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: МалєєвА, І. П.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Донченко Михайло Васильович
геоінформаційна система
моделювання
невизначеність
статистика
інформаційні технології,
управління, пасажиропотік
пасажироперевезення
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр комп’ютерних наук та інформаційних технологій» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв. Дипломна робота присвячена питанню дослідження і аналізу проблеми пасажироперевезень у місті Миколаєві. В роботі описано методи та принципи аналізу даних, котрі використовувались для моделюванні системи. Змодельована геоінформаційна система відповідає поставленим задачам, надаючи необхідну інформацію користувачеві у зручному вигляді. Для виконання поставлених задач використано засоби, які призначені для роботи саме з геоінформаційними системами, в особливості використано програмне забезпечення AutoCAD Map 3D. Метою дипломної роботи є змодельована системи інформування пасажирів та підрахунку кількості пасажирів. Користувач матиме можливість дізнатися інформацію про маршрут, завантаженість зупинок та транспорту. Об’єктом даної роботи є модель геоінформаційної системи перевезень пасажирів. Предметом є інформаційні системи та системи аналізу даних. Дана робота складається з вступу, трьох розділів, висновку та переліку посилань. Спеціальна частина включає розділ про охорону праці та безпеку на підприємстві. У вступі дипломної роботи обґрунтовано актуальність обраної теми, проблеми які вирішує дипломна робота, сформульовано мету і задачі дослідження, визначено предмет та об’єкт дослідження. У першому розділі розкривається поняття геоінформаційних систем, їх використання, класифікація. Також розглядаються відомі аналоги і приклади геоінформаційних систем, які використовуються. Розглядається стан існуючої системи в місті Миколаєві. У другому розділі розглянуто систему підтримки прийняття рішення, на основі невизначеностей. Змодельована нова системи моніторингу пасажиропотоку, де розглянуто невизначеності та умови її функціонування. Розглянуто методи реалізації нової системи моніторингу. У третьому розділі проводиться програмна реалізація систем, моделюється система міських перевезень з використанням картографічного матеріалу, описується стан виконаної роботи, та надаються рекомендації щодо впровадження та використання даних систем. В спеціальному розділі з охорони праці наведені норми та заходи з техніки безпеки в приміщенні де проходило виконання дипломної роботи. В результаті виконаної роботи формуються висновки щодо необхідності модернізації геоінформаційних систем пасажироперевезень. Дипломна робота містить: сторінок – 68, таблиць – 7, рисунків – 37, посилань – 18.
Description: Малєєва І. П. Геоінформаційна система перевезення пасажирів маршрутними таксі у напрямку мікрорайону Намив : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / І. П. Малєєва , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 10 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1453
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
403 Малєєва І.П. Автореферат.pdf135.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.