груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1455
Title: Односторінковий вебзастосунок для спілкування між користувачами
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Третяк, В. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Горбань Гліб Валентинович
вебзастосунок
соціальна мережа,
API
React.JS
Redux
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр комп’ютерних наук та інформаційних технологій» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв В даній дипломній роботі завданням є одно сторінкового вебзастосунку для спілкування між користувачами (соціальна мережа). На основі створеного вебзастосунку було проведено аналіз ринку в наданні схожих послуг, дослідження та стратегічний аналіз. Об'єктом дослідження технології створення веб-застосунку для обміну інформацією всіх соціальних груп, яка допомагає у вирішенні питань з комунікації. Програмне забезпечення для організації соціальної мережі в інтернеті. Предметом дослідження – інформаційні процеси, моделі та потоки створення соціальних мереж. Для вирішення завдань використано такі методи наукового дослідження: теоретичний аналіз наукових та літературних джерел, аналогія з подібними, узагальнення, порівняння, спостереження. Дипломна робота містить наступні розділи: – аналіз сфери соціальних мереж; – технології та підходи до проектування і вебзастосунку; – програмна реалізація вебзастосунку; У першому розділі дипломної роботи проведено аналіз сфери соціальних мереж, Огляд та аналіз наявних аналогів та публікацій. Недоліки існуючих соціальних мереж. У другому розділі дипломної роботи описано технології та підходи до проектування і створення вебзастосунку та методологія функціонального моделювання. У третьому розділі дипломної роботи описано функціональну модель системи. Проектування вебзастосунку та відповідної API до неї. Зокрема, детально описано архітектуру сайту, структуру та API, описано структуру вебзастосунку та його компоненти, опис програмної реалізації та керівництво користувача.
Description: Третяк В. О. Односторінковий вебзастосунок для спілкування між користувачами : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / В. О. Третяк , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1455
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
403 Третяк В.О. Автореферат.pdf148.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.