груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1456
Title: Вебзастосунок для обміну інформацією в реальному часі з підвищеним рівнем захисту
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Сапонько, Д. С.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Горбань Гліб Валентинович
Веб
Angular
npm
Node.JS
mongodb
система
ве-застосунок
дизайн
сервер
клієнт
express
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр комп’ютерних наук та інформаційних технологій» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» Завданням цієї роботи є створення вебдодатку для обміну інформацією в режимі реального часу з підвищеним рівнем захисту. Для створення застосунку було проведено аналіз поточного ринку в цій галузі. Дослідження популярності месенджерів. Об'єктом дослідження – технології та алгоритми для досягнення поставленого завдання, а саме розробки месенджера. Система для передачі повідомлень у режимі реального часу. Предметом досліджень –. інформаційні процеси, моделі та потоки створення месенджерів. Особливості проектування та створення вебдодатків. Архітектура програми-клієнта системи для обміну повідомленнями у реальному часі, та алгоритми і методи шифрування, захисту даних користувачів в рамках цих систем. Для вирішення поставлених завдань були використані такі методи дослідження: – проаналізовано сферу месенджерів, знайдено найкращі сторони найпопулярніших аналогів; – проаналізовано та виявлено особливості проектування та створення вебдодатків; – розроблено унікальний дизайн додатку; – спроектовано архітектуру програми-клієнта системи для обміну повідомленнями в режимі реального часу; – проведено тести додатку. У першому розділі дипломної роботи представлені основні положення та проаналізовано сферу месенджерів. Аналізуються найпопулярніші месенджери та порівнюються три найпопулярніші месенджери в СНД. У другому розділі дипломної роботи представлена послідовність розробки вебдодатку. Описується стек технологій, який був обраний для виконання завдань. Описана архітектура додатку. Описується база даних, обрана для цього проекту. У третьому розділі дипломної роботи описано процес розробки вебдодатку та бази даних до нього. У четвертому розділі описується аналіз умов праці, безпеки праці, гігієни праці та виробничої гігієни. Також описані вимоги пожежної безпеки та освітлення і мікроклімату. Робота містить: 2 таблиці, 30 фотографій, 33 посилання та 4 додатки. Загальний обсяг дипломної роботи - 90 сторінок.
Description: Сапонько Д. С. Вебзастосунок для обміну інформацією в реальному часі з підвищеним рівнем захисту : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / Д. С. Сапонько , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1456
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
403 Сапонько Д.С. Автореферат.pdf166.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.