груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1459
Title: Система онлайн резервування яхтового чартеру на базі веб-технологій
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Скакун, Є. І.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Журавська І. М.
чартер
часовий ряд
резервування
інформаційна система
ARMA
модель
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Робота присвячена дослідженню та розробці програмного забезпечення (ПЗ) резервування яхтового чартеру та пов’язаних додаткових послуг через веб-сайт або мобільний додаток. Об'єкт дослідження – процес функціонування інформаційної системи на базі веб-технологій. Предмет дослідження – інформаційні системи онлайн резервування яхтового чартеру. Метою дипломної роботи є спрощення резервування яхтового чартеру та пов’язаних додаткових послуг через веб-сайт або мобільний додаток за рахунок використання розробленого програмного продукту «Megayacht» на базі веб-технологій. Практичне значення полягає у можливості для користувачів, не виходячи з дому, в онлайн режимі виконати резервування яхтового чартеру та додаткових послуг. Дипломна робота складається з фахового розділу та спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка до фахової частини дипломної роботи складається із вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання та двох додатків. У вступі визначається актуальність теми та проводиться короткий огляд поставленої задачі. У першому розділі проводиться аналіз предметної області, об`єкту та предмету дослідження, наведений огляд та аналіз уже існуючих аналогів ПЗ. Другий розділ присвячено моделюванню та технічному проектуванню. У третьому розділі наведений опис процесу розробки ПЗ та перевірка працездатності системи «Megayacht». В спеціальній частині з охорони праці аналізуються санітарно-технічні умови праці на підприємстві, а також розробляється інструктаж з техніки безпеки. У висновках проводиться аналіз проведеної роботи та отриманих результатів. В цілому бакалаврська робота містить 78 сторінок (без додатків), 58 рис., 10 табл., 2 додатки та 34 джерела посилання.
Description: Скакун Є. І. Система онлайн резервування яхтового чартеру на базі веб-технологій : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / Є. І. Скакун , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1459
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
403 Скакун Є.І. Автореферат.pdf798.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.