груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1462
Title: Веб-сервіс для формування аудиторного розкладу на основі Express і GraphQL
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Канівченко, Б. С.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Ніколенко Світлана Григорівна
система моделювання
Express
GraphQL
Node.js
MongoDB
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Об’єктом дослідження даної роботи є вебсервіс організації аудиторного розкладу для студента та викладача, який дозволить з легкістю переглянути свій розклад не шукаючи свою групу серед всіх інших. Предмет дослідження – розклад університету, що створюється на початку семестру. Метою роботи є надання користувачам, простий та зрозумілий інтерфейс, в якому вони зможуть зробити налаштування для свого конкретного розкладу, а також переглянути інший. Людина яка керує змінами в розкладі, матиме можливість редагувати розклад, виключаючи людський фактор. Методи дослідження, що були використані: збір інформації, аналіз даних та аналіз статистичної інформації. Дипломна робота має наступні розділи:  Аналіз предметної сфери. Постановка задачі;  Моделювання та технічне проектування;  Програмна реалізація та розробка документації. Дипломна робота на тему «Веб-сервіс для формування аудиторного розкладу на основі Express і GraphQL» містить 4 розділи, 92 сторіноки, 20 рисунків, 12 таблиць, використано 24 літературних джерел. Спеціальна частина з охорони праці містить 20 сторінок.
Description: Канівченко Б. С. Веб-сервіс для формування аудиторного розкладу на основі Express і GraphQL : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / Б. С. Канівченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 9 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1462
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
403 Канівченко Б.С. Автореферат.pdf138.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.