груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1464
Title: Американський Вектор у зовнішній політиці Іспанії У постбіполярну добу
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність . 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»
Authors: Агапова, В. І.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Тригуб О. П.
Латинська Америка
зовнішня політика Іспанії
постбіполярний період
іспанськоамериканські відносини
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. На сьогоднішній день зовнішня політика Іспанії саме по відношенні до країн, які були створені в зазначеному регіоні, має свої особливості. І країни Латинської Америки й Іспанія мають спільні культурну та національну спадщину, мову спілкування. Також латиноамериканські країни набирають потужності в економічному й інтеграційному плані. Вони поступово змінюють вектори зовнішньої політики. З віддаленням їх зовнішньополітичних ліній від інтересів колишньої метрополії, Іспанія шукає нові способи, щоб не втратити вплив у Латинській Америці. Оскільки це загрожує погіршенню ситуації для обох сторін. Саме це і слугує фактором активної зовнішньої політики Іспанії у латиноамериканському векторі. Щодо зовнішньої політики Іспанії до США можна сказати, що їх об'єднує історія та загальні цінності, які лежать в основі партнерства. Існує тісна співпраця над низкою глобальних викликів, включаючи сприяння міжнародному співробітництву, миру та безпеці й економічному процвітанню. Від сприяння взаємному економічному зростанню до протидії ІДІЛу та підриву насильницького екстремізму, Іспанія є важливим союзником, партнером і другом Сполучених Штатів Америки.
Description: Агапова В. І. Американський Вектор у зовнішній політиці Іспанії У постбіполярну добу : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» / В. І. Агапова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1464
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Агапова_авторефрат (1).pdf679.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.