груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1468
Title: Південноазійський вектор зовнішньої політики Непалу
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»
Authors: Кабачек, Є. М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
міжнародні відносини
Габро Ірина Володимирівна
Південна Азія
Непал
SAARC
співробітництво
зовнішня політика
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. Миколаїв, 2020. Непал – держава Південної Азії, яка входять в Асоціації регіонального співробітництва Південної Азії. Непал є невеликою державою в Гімалаях, яка не володіє великим арсеналом зброї. Периферійне положення Непалу у світі та регіоні є причиною того, що зовнішньополітичне значення Непалу все ще залишається недостатньо вивченим. Специфічне положення Непалу вимагає специфічних методів ведення зовнішньої політики в регіоні Південної Азії. Непал активно розвиває співробітництво у політичній, військовій, економічній та гуманітарній сферах із країнами Південної Азії. Непал, Індія, Бангладеш та Пакистан є активними членами SAARC, які забезпечують співробітництво і прогрес і сприяють миру і стабільності в Південній Азії. напрямки економічних відносин Непалу із Індією, Пакистаном та Бангладеш в основному охоплюють інфраструктуру: аеропорти, зрошення, сільське господарство, дороги, мости, енергетичні об’єкти, промислові об’єкти, зв’язок, лісове господарство, будівництво будівель і споруд, а також деякі життєво важливі області соціальної сфери, такі як охорона здоров’я, освіта, розвиток людських ресурсів тощо.
Description: Кабачек Є. М. Південноазійський вектор зовнішньої політики Непалу : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» / Є. М. Кабачек , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1468
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Кабачек.pdf636.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.