груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1473
Title: Регіональна політика Арабської Республіки Єгипет (2011-2020 рр.).
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»
Authors: Христодорова, Ю. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
міжнародні відносини
Богданова Т. Є.
АРЄ
Єгипет
Близький Схід
Африканський континент
регіональна політика
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Події «Арабської весни» 2011-2012 р. сколихнули весь Близький Схід та Африку. Єгипет не став винятком, після революції та повалення режиму Хосні Мубарака, політика Єгипту стала приділяти більшу увагу Африканському континенту. Зважаючи на конфліктність та нестабільність Близького Сходу Єгипет проводить миротворчу політику в регіоні. Головними викликами на сьогоднішній день залишається проблема тероризму, бідності та територіальні суперечки. У процесі дослідження автор приходить до висновку, що географічне положення Єгипту дає йому можливість розвивати відносини як з Африканським континентом, так і Близьким Сходом. Єгипет активно співпрацює з регіональними організаціями задля безпеки як національної, так і регіональної.
Description: Христодорова Ю. С. Регіональна політика Арабської Республіки Єгипет (2011-2020 рр.). : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» / Ю. В. Христодорова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1473
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Христодорова_2020_ареф_МР.pdf550.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.