груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1476
Title: Портрет В.Ю. Пучкова: мультимедійна історія
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.030301 «Журналістика»
Authors: Безушко, Є. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра журналістики
Тулузакова О. Г.
Володимир Пучков
портретна журналістика
портретний нарис
портретне есе
жанрова трансформація
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Видатною постаттю для регіональної журналістики є заслужений журналіст України Володимир Пучков, що чверть століття обіймав посаду головного редактора поважної міської газети «Вечерний Николаев». Мета дослідження: опублікувати в ЗМІ матеріали, що усебічно висвітлюють особистість В.Ю.Пучкова та його журналістську, літературну та громадську діяльність. Оскільки внесок В.Ю. Пучкова у становлення сучасної української журналістики та літератури ще належним чином не досліджений на регіональному та всеукраїнському рівнях, з’являється необхідність проаналізувати його творчість та діяльність, що у подальшому дозволить сучасним журналістам перейняти його вагомий досвід. У рамках дипломного проекту було зроблено 10 публікацій з теми дослідження: в міській газеті «Вечерний Николаев» ‒ 1, на сайті літературного інтернет-журналу «Николаев литературный» ‒ 9. Було створено повноцінний портрет Володимира Пучкова та висвітлено різні аспекти його діяльності як поета, журналіста, головного редактора та громадського діяча. Загальна кількість власних фото виконаних для матеріалів – 30, загальна кількість відео – одне, документальний фільм, приурочений до 70-річчя з дня народження Володимира Пучкова загальною тривалістю 65 хвилин.
Description: Безушко Є. О. Портрет В. Ю. Пучкова: мультимедійна історія : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.030301 «Журналістика» / Є. О. Безушко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 10 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1476
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Безушко Є..pdf395.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.