груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1477
Title: Крос-культурні процеси між Україною та Кореєю: мультимедійна історія
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», спеціальність 061 «Журналістика»
Authors: Бережна, О. М.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра журналістики
Тулузакова О. Г.
культурна журналістика
крос-культурні процеси
міжкультурна комунікація
національні меншини
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Стрімкі культурні зміни та перетворення на рівні як однієї держави, так цілого світу виразно свідчать про важливість вивчення інших культур. І в цьому плані важливими є не лише дослідження культурологів, соціологів, психологів тощо, а й матеріали ЗМК. Саме публікації в ЗМІ дають можливість якнайбільшому колу людей знайомитися з культурою інших країн та відстежувати актуальні культурні процеси. Головною метою культурної журналістики є висвітлення питань щодо способу життя, громадські дебати і рефлексивні етичні дискусії з культурними діячами. Завдання культурних журналістів не зводитися лише до прямого коментування певного факту, матеріали повинні містити авторську оцінку, аналітику, фахову експерту оцінку та ексклюзивне інтерв’ю. Мета дипломної роботи: дослідження стану висвітлення корейської культури та взаємозв’язків України та Кореї в друкованих і телевізійних ЗМІ України, публікація власних матеріалів, що усебічно висвітлюють розвиток корейської культури в Україні. У рамках дипломного проекту було зроблено 11 публікацій в студентській газеті «Vagant» та на Інтренет-ресурсі http://www.solnik.com.ua. Опубліковані матеріали можна поділити на такі групи: корейська культура в Україні, національні цінності Південної Кореї, корейське мистецтво (фільми та мультфільми), подорож містами України та Кореї. Загальна кількість власних фото виконаних для матеріалів – 60, загальна кількість відео – вісім, загальною тривалістю 50 хвилин.
Description: Бережна О. М. Крос-культурні процеси між Україною та Кореєю: мультимедійна історія : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 061 «Журналістика» / О. М. Бережна , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1477
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Бережна.pdf459.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.