груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1478
Title: Миколаїв художній: мультимедійна історія
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», спеціальність 061 «Журналістика»
Authors: Гаврилов, О. Є.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра журналістики
Підопригора С. В.
Культурна журналістика
висвітлення мистецтва
місцеві ЗМІ
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дослідження миколаївської культурної журналістики є надзвичайно актуальним в умовах її занепаду. Важливим є висвітлення в журналістиці історичного розвитку, сучасних проблем та перспектив художнього життя в Миколаєві та Україні. А аналіз сюжетів про основних діячів культури міста, та культурні заходи їх організацію та популярність в місті допоможе подальшим дослідженням в сфері миколаївської культурної журналістики. У мультимедійному проекті висвітлено культурну «рутину» міста, концерт рок-гурту, початок театрального сезону, виставки картин. Загалом у ході роботи над дипломним проектом опубліковано девять власних матеріалів: сім відеосюжетів та два тексти. Матеріали пройшли апробацію у інтернет виданні «Solnik», телеканалі «Март» та в соціальній мережі Youtube. Загальний хронометраж відзнятого відеоматеріалу близько двадцяти семи хвилин.
Description: Гаврилов О. Є. Миколаїв художній: мультимедійна історія : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 061 «Журналістика» / О. Є. Гаврилов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 9 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1478
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Гаврилов.pdf227.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.