груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1479
Title: Миколаїв книжковий: мультимедійна історія
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», спеціальність 061 «Журналістика»
Authors: Засядько, Н. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра журналістики
Тулузакова О. Г.
культурна журналістика
книжкова тематика
популяризація читання
книговидавництво
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Культурна журналістика є важливою складовою журналістики як соціального інституту. Однак зараз питання культури в сучасних засобах масової інформації часто відсуваються на другий план. Представники ЗМК забувають, що журналістика не обмежуються суто функцією інформування, вона має виконувати просвітницьку й виховну ролі, формувати смаки аудиторії. Через нехтування спеціальними функціями журналістики сучасному українському медіапростору не вистачає якісних матеріалів, які б популяризували читання та книговидавництво. Мета дипломного проєкту: створити текстові, фото- та відеоматеріали про книги й опублікувати їх у місцевих ЗМІ для заохочення аудиторії до читання, його популяризації, а також підвищення рівня зацікавленості до українських видавництв. У рамках дипломного проєкту було створено 13 матеріалів, які публікувалися в онлайн-виданні «Solnik», на YouTube-каналі «Миколаїв книжковий» і транслювалися в ефірі ранкової програми «Новий день» на «UA: Миколаїв». Опублікований контент розподілено на три групи: Миколаїв як майданчик для популяризації та презентації книжок українських авторів з інших міст, «карантинні» матеріали, які мали на меті заохотити аудиторію почати читати, а також ознайомити з проблемами книгодрукування під час кризи, популяризація книги та читання у цілому. Загальна кількість текстів ‒ 12, фото ‒ 18, відео ‒ 6, хронометраж ‒ 1 година.
Description: Засядько Н. О. Миколаїв книжковий: мультимедійна історія : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 061 «Журналістика» / Н. О. Засядько , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1479
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Засядько.pdf383.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.