груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1483
Title: Автоматизована система зарядки для електрокарів
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», спеціальність 151 « Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології»
Authors: Бобир, В. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології
Бєліков Олександр Євгенович
система зарядки
зарядка
кроковий двигун
NEMA17
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікована робота бакалавра зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології на здобуття кваліфікації «бакалавра з автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2020. Зарядка для електромобілів являє собою спеціальний пристрій, який підключає зарядний кабель до порту живлення електрокара. Це дозволить зробити процес зарядки швидшим та якіснішим. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання. У вступі визначається актуальність теми, об’єкт, предмет та наводяться задачі, які планується вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі були розглянуті складові частини електрокара, його зарядна система, були оглянуті різні види роз’ємів для зарядки, типи зарядки та види акумуляторів. Також були проаналізовані аналоги і сформульовані задачі досліджень. У другому розділі було створено функціональну схему автоматизованої системи зарядки для електрокарів, імітаційну, графічну модель приладу та побудовано електричну принципову схему. У третьому розділі бакалаврської роботи були досліджені заходи безпеки при обслуговуванні акумуляторних батарей електрокарів та технологічних операціях з акумуляторними батареями, а також утримання акумуляторного приміщення. Бакалаврська робота містить 75с. (без додатків), 35 рис. та 30 джерел посилання.
Description: Бобир В. В. Автоматизована система зарядки для електрокарів : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»: спец. 151 « Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології» / В. В. Бобир , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1483
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020_471_Бобир_Автореферат.pdf517.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.