груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1485
Title: Автоматизація системи вимірювання і підтримки температури та вологості сипучих речовин
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», спеціальність 151 « Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології»
Authors: Дирда, М. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології
Щесюк Олег Володимирович
автоматизовані комп'ютерні системи
витірювання температури
сипучі продукти
вологість
показники температури
рівень вологості
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дана робота присвячена розробці автоматизованої комп'ютерної системи для вимірювання та підтримки температури та вологості сипучих речовин. Метою роботи є розробка АС (автоматизовану систему) параметрів зберігання сипучих продуктів на основі сучасних існуючих систем для автоматизації процесу спостереження за показниками температури та рівня вологи продуктів. Пояснювальна записка бакалаврської дипломної роботи складається з вступу, трьох розділів, висновків та додаткыв. У вступі визначається актуальність теми, що приймається за мету та невеликий огляд поставленої задачі, предмет дослідження та об’єкт дослідження. У першому розділі описується огляд аналогів показників контролю параметрів зберігання сипучих речовин та аналоги автоматизованих систем контролю цих параметрів. Також, описується розробка структурних та функціональних схем автоматизованої системи. У другому розділі описується розробка автоматизованої системи вимірювання та підтримки параметрів температури та вологості, огляд вибраних компонентів та середовищ розробки, етапи створення даної системи. У третьому спеціальному розділі наведена інформація з охорони праці. Проведено оцінку роботи в приміщенні, в якому проводились роботи по створенню автоматизованої системи. У висновках проводить аналіз роботи та отриманих резултатівю Дипломна робота містить 70 стор. основної частини, 35 рис., 4 табл., 30 посилань.
Description: Дирда М. О. Автоматизація системи вимірювання і підтримки температури та вологості сипучих речовин : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»: спец. 151 « Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології» / М. О. Дирда , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1485
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020_471_Дирда_автореферат.pdf208.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.