груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1496
Title: Розробка інформаційно-довідкової системи з web- інтерфейсом для розміщення оголошень
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Горчакова, О. А.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Кошовий Віталій Володимирович
CMS
веб-cайт
інсталяція
розробка
розміщення оголошень
база даних
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота містить теоретичні дані щодо веб-сайтів, що використовую- ться для розміщення оголошень. Об’єктом дослідження є web-сайт, що дозволяють здійснювати розміщення оголошень користувачами. Предметом дослідження є можливості та методи розробки web-сайтів оголо- шень. Метoю данoї рoбoти є рoзрoбка системи рoзміщення oгoлoшень, де люди змo- гли б рoміщувати безкoштoвнo oгoлoшення. Робота складається з трьох розділів та спеціальної частини з охорони праці. В першому розділи дипломної роботи були розглянуті переваги та недоліки сайту для розміщення оголошень. Більше проаналізували принцип роботи подібних сайтів, та розглянули різні відомі сайти оголошень. Другий та третій розділи відведені на проектування та реалізацію web-сайту дошки оголошень, використовуючи CMS Joomla. В спеціальній частині проаналізовано та досліджено умови праці та проблеми охорони праці пов’язані з професіями, які передбачають статичну роботу. Робота складається з 77 сторінок, з них 50 сторінки основна частина, має 50 рисунків, 4 таблиці , 2 додатка та 22 джерела .
Description: Горчакова О. А. Розробка інформаційно-довідкової системи з web-інтерфейсом для розміщення оголошень : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / О. А. Горчакова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1496
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
403 Горчакова О.А. Автореферат.pdf148.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.