груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1501
Title: Програмне забезпечення для автогенерації документу робочої програми дисциплін у вищому навчальному закладі
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Ромазанов, Р. Р.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Горбань Гліб Валентинович
Робоча навчальна програма дисциплін
програмне забезпечення
Microsoft Office Word
інтерфейс програмування додатків (API)
.NET Framework
Windows
Windows Forms
PowerShell
Common Language Runtime (CLR),
об'єкт Application
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В даній дипломній роботі завданням є створення програмного забезпечення для автогенерації робочої програми дисциплін викладачів у закладі вищої освіти. На основі створеного програмного забезпечення було проведено аналіз актуальності даної тематики, аналіз ринку в наданні схожих послуг, розглянута структура робочих програм минулих років. Об’єктом дослідження є технології створення програм, які допомагають у вирішенні питань з документацією. Предметом дослідження є інформаційні процеси, моделі створення .NET –застосунків та її оболонок. Для вирішення завдань використано такі методи наукового дослідження: теоретичний аналіз наукових та літературних джерел, порівняння та спостереження. Дипломна робота містить наступні розділи: – Аналіз нормативних документів у закладах вищої освіти. Визначення функцій робочих програм та їх складова; – Технології та підходи до проектування і створення макету програми; – Моделювання і технічне проектування програми; – Огляд програмної реалізації готового продукту; У першому розділі дипломної роботи проведено опис предметної сфери, аналіз функцій робочих програм дисциплін, її детальна структура і в які розділи входить та порівняння створеного програмного забезпечення серед конкурентів в наданні схожих послуг. У другому розділі дипломної роботи наведено проектування програмного забезпечення, вибір та аналіз можливих альтернатив технологій розробки. Також, детально описана структуру WinForms та розроблено макет програми, а тобто форму користувача. У третьому розділі дипломної роботи описані особливості та архітектура MS Word і розгорнуто описані методи, властивості та події кожного об’єкта. Описані загальні поняття та функції використаного програмного забезпечення. Наведено процес створення документу програми дисциплін. У четвертому розділі дипломної роботи розглянуте створене програмне забезпечення, аргументований вибір саме такого методу розробки та написана коротка інструкція використання. Робота містить 5 таблиць, 22 рисунки, 28 літературне джерело та 2 додатка. Загальний обсяг дипломної роботи складає 126 сторінок.
Description: Ромазанов Р. Р. Програмне забезпечення для автогенерації документу робочої програми дисциплін у вищому навчальному закладі : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / Р. Р. Ромазанов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1501
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
403 Ромазанов Р.Р. Автореферат.pdf161.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.