груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1502
Title: Система планування автомобільних перевезень з вантажними терміналами
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Таранчук, Д. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Кондратенко Галина Володимирівна
вантажні перевезення
логістика
вантажні термінали
транспортна логістика
програмне забезпечення
блок-схеми алгоритмів
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Метою даної дипломної роботи є планування автомобільних перевезень з вантажними терміналами. Робота складається з двох частин: фахова частина та спеціальна частина охорони праці. Фахова частина складається з вступу, чотирьох розділів, висновку, переліку використаних джерел та додатку. Вступ містить загальну характеристику роботи. Обґрунтована актуальність теми досліджень, сформульовані мета, об’єкт та предмет дослідження. Перший розділ – аналіз задачі планування маршрутів вантажних перевезень в задачах транспортної логістики. У даному розділі розглянути завдання, функції та принципи логістики, суть та значення транспортної логістики, види логістичних систем та системи доставки вантажів. Другий розділ – аналіз методів вирішення задачі планування маршрутів, які використовуються в даній роботі. В розділі розглянуто такі методи та алгоритми: модифікований гравітаційний метод в розміщенні терміналів, метод Кларка-Райта, метод пошуку з заборонами, генетичний алгоритм, алгоритм мурашиних колоній. Третій розділ – розробка математичного забезпечення для формування і оптимізації маршрутів, наведений приклад розв’язання задачі всіма методами та алгоритмами, котрі перераховані вище, на реальних даних. Четвертий розділ – розробка програмного забезпечення для планування вантажоперевезень в мережі транспортних терміналів. У даному розділі наведено блок-схеми алгоритмів. Наведені приклади, на реальних даних, порівняльна характеристика розрахунків. В спеціальній частині «Охорона праці» розглянуто стан охорони праці на робочих місцях в IT-компаніях. Робота має 1 додаток. У цілому робота складається із 100 сторінок, 52 таблиць, 47 рисунків, Список використаних джерел складає 52 найменування.
Description: Таранчук Д. О. Система планування автомобільних перевезень з вантажними терміналами : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / Д. О. Таранчук , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 17 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1502
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
402 Таранчук Д.О. Автореферат.pdf480.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.