груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1504
Title: Розробка інтернет-магазину продажу фільтрів для води
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Полосмак, Н. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Донченко Михайло Васильович
інтернет-магазин
адмін-панель HTML
CSS
SASS
Gulp
PHP
CMS
Opencart
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр комп’ютерних наук та інформаційних технологій» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв В даній дипломній роботі завданням є розробка інтернет-магазину продажу фільтрів для води. На основі створеного інтернет-магазину було проведено аналіз існуючих розробок у сфері продажу фільтрів для води. Об’єктом дослідження є В2С організації, схеми комерційних взаємовідносин, де в якості покупця виступає кінцевий споживач. Предметом дослідження є технології створення інтернет-магазину для продажу фільтрів для води, який допомагатиме скоротити час та покращити взаємодію користувача із підприємством. Метою є розробка оригінального інтернет-магазину, що буде задовольняти усі критерії та вимоги замовника даної сфери діяльності. У дипломній роботі вирішуються такі основні завдання: 1. Вивчення способу організації інтернет-магазинів; 2. Проведення аналізу та вибір інтернет-технологій для розробки інтернет- магазину; 3. Вивчення методів оптимізації для графічного контенту сайту; 4. Опис необхідних мов для створення каталогу; 5. Створення фізичної та логічної структур сайту; 6. Розробка динамічних web-сторінок інтернет-магазину, керованих базою даних. У першому розділі проведено аналіз існуючих розробок в сфері продажу фільтрів для води. Проведено порівняльне дослідження за допомогою таблиці з певними критеріями, які визначають якість сайту, роблять його конкурентоспроможним. Підведена класифікація інтернет-магазинів. Поставлено технічне завдання. Проаналізовано ринок сучасних систем управляння контентом сайту Другий розділ присвячений технологіям та підрозділам до проектування інтернет-магазину. Розглянуто поняття структура сайту та вимоги до неї. Було побудовано схему структури сайту і на її основі розроблено унікальний дизайн у графічному редакторі Adobe Photoshop. У третьому розділі дипломної роботи було проведено технічне налаштування середовища розробки інтернет-магазину. У четвертому розділі дипломної роботи було описано програмну реалізацію. Спеціальна частина дипломної роботи містить у собі умови праці, техніку безпеки під рас роботи з персональним комп’ютером. Результатом розробки є створення повністю функціонуючого інтернет- магазину продажу фільтрів для води і їх комплектуючих. Наступним кроком розробки сайту є викладення сайту на хостинг і подальше просування через інтернет рекламу. Робота складається з 105 сторінок, 4 таблиць, 60 малюнків, 28 літературних джерел та 2 додатки.
Description: Полосмак Н. В. Розробка інтернет-магазину продажу фільтрів для води : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / Н. И. Полосмак , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1504
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
403 Полосмак Н.В. Автореферат.pdf150.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.