груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1505
Title: Система кластеризації автомобільних доріг з використанням інтелектуального аналізу даних
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Паленко, Р. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Сіденко Євген Вікторович
кластеризація
вибірка
автошлях
класифікація
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота присвячена питанню дослідження і аналізу існуючих методів класифікації автомобільних доріг та проблеми їх кластеризації, для подальшого впровадження в програмний застосунок. В роботі описано основні принципи та методи проведення кластерного аналізу даних. Спираючись на існуючі системи класифікації автомобільних доріг була розроблена вибірка даних для подальшого кластерного аналізу. Створений програмний застосунок повністю виконує поставлену задачу та надає користувачу результат не тільки в текстовому, а й в графічному форматі. Фахова частина включає вступ, чотири розділи, висновки та додатки до дипломної роботи. Спеціальна частина включає розділ про охорону праці та безпеку на підприємстві. В першому розділі розглядаються існуюча система класифікації автодоріг, проблеми що виникають при використанні цих класифікації, розглянуті класичні алгоритми кластеризації даних, та обрано найбільш підходящий для виконання поставленої задачі. В другому розділі проводиться аналіз проблематики формування вибірки даних, розглядаються джерела інформації для формування вибірки та проводиться аналітичне створення вибірки. У третьому розділі розглядається програмна реалізація обраного алгоритму, використаних методів для досягнення мети. В четвертому розділі розглядається інструкція користувача з використання створеного застосунку. Дипломна робота містить: сторінок –96, рисунків – 21, таблиць – 18, додатків –2, джерел – 34.
Description: Паленко Р. О. Система кластеризації автомобільних доріг з використанням інтелектуального аналізу даних : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / Р. О. Паленко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1505
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
403 Паленко Р.О. Автореферат.pdf177.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.