груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1507
Title: Розробка системи аналізу на основе даних сайту Amazing books
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Войхевич, А. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Ніколенко Світлана Григорівна
користувач
інтернет-магазин
бази даних
система аналізу
вебсайт
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота присвячена створенню вебсайту для інтернет-магазину книжок. Метою роботи є створення вебсайту для інтернет-магазину книжок, який забезпечить максимальну зручність та естетичне задоволення у потенційного покупця. Об’єктом дослідження є вебсайт (інтернет магазин), за допомогою якого користувач сайту може здійснювати покупки та дізнаватися корисну інформацію. Предметом дослідження є процес обробки та виведення інформації щодо діяльності майбутніх покупців, а також система аналізу користувачів інтернет- магазину. Задачею дипломної роботи є створення та вдосконалення інтернет-магазину книжок. У дипломній роботі було проведений аналіз основних понять з використаної теми, проаналізовано сайти-аналоги. Створено інтернет-магазин Amazing books, здійснено аналіз даних на основі даних сайту інтернет-магазину Amazing boos. Проведена робота з базами даних. Разом з цим представлене описання створення інтерфейсу веб-сайту та демонстрація його можливостей. В останньому розділі дипломної роботи проводився аналіз умов праці, техніки безпеки та робочому місці, безпеки під час роботи з персональним комп’ютером, розглядалися ергономічні вимоги до робочого місця, вимоги щодо освітлення, мікроклімату, гігієни праці та виробничої санітарії, пожежної безпеки та безпеки при електромагнітних випромінюваннях. За результатом виконання бакалаврської дипломної роботи були підведені й описані висновки. Робота містить 57 сторінок, 36 рисунків.
Description: Войхевич А. В. Розробка системи аналізу на основе даних сайту Amazing books : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / А. В. Войхевич , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1507
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
403 Войхевич А.В. Автореферат.pdf305.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.