груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1510
Title: Програмно-апаратний комплекс для FPV керування RC моделями
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Горбуров, Л. М.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Бурлаченко Іван Сергійович
FPV
RC
Raspberry PI
mjpg-stremer
камера
Ionic
Angular
Node.js.
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2020. Бакалаврська робота присвячена дослідженню сучасних методів FPV та керування RC–моделями в реальному часі. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає: програмно-апаратний комплекс може бути рекомендовано до застосування в сфері кіно для зняття вражаючих кадрів також в цілях дослідження складно доступних територій. В подальшому можна реалізувати методи розпізнавання камерою зношення поверхні будівель для забезпечення безпеки експлуатації. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків та п’яти додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджуються наукові публікації, що описують протоколи передачі даних та Android FPV фреймфорки. У другому розділі наведені дані про розробку серверу відео трансляції, її апаратну базу, та схеми її організації, інтеграцію в додаток. У третьому розділі наведені дані про розробку застосунку для керування та результати тестування ПЗ. Четвертий розділ присвячений охороні праці на підприємстві, де проводилось тестування комплексу. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У додатках А, Б, та В, наведено програмний код, що використовувався в проекті. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 64 сторінок, 25 рисунків, 8 таблиць, 27 джерела посилання.
Description: Горбуров Л. М. Програмно-апаратний комплекс для FPV керування RC моделями : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / Л.М. Горбунов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1510
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Горбуров Автореферат.docx.pdf403 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.