груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1511
Title: Дистанційний маніпулятор на базі Arduino
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Євтушенко, Д. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Пузирьов Сергій Володимирович
маніпулятор
Wi-Fi
Arduino
ESP8266
дистанційне керування
робототехніка
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія на здобуття кваліфікації «фахівець з інформаційних технологій». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2020. Проектування та розробка апаратно-програмного комплексу дистанційного маніпулятора. Практичне значення результатів дослідження та розробки полягає у створенні проекту та моделі дистанційного маніпулятора для автоматизації робіт, управління переміщенням в режимі реального часу. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та одного додатку. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджується розвиток робототехніки та її становлення, що являться як об’єктом дослідження; проводиться аналіз його патентів. У другому розділі проводиться огляд апаратної частини майбутньої моделі та порівняння, описуються блок–схеми алгоритму та компонентів. У третьому розділі приведена програмна реалізація методів та алгоритмів моделі. В ній описане створення проекту, а також реалізація програмного продукту. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У додатку А наведений лістинг основного коду програми. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 62 сторінки, 64 рисунки, 2 таблиці, 22 джерела посилання.
Description: Євтушенко Д. В. Дистанційний маніпулятор на базі Arduino : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / Д. В. Євтушенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1511
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Євтушенко Автореферат.pdf694.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.