груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1512
Title: Мобільний пристрій моніторингу поверхонь на базі Arduino
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Іванников, М. Є.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Дворник Ольга Василівна
моніторинг поверхонь
робот
зйомка в важкодоступних місцях
Bluetooth
Arduino
FPV
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія на здобуття кваліфікації «фахівець з інформаційних технологій». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2020. Бакалаврська робота присвячена розробці апаратно-програмного комплексу для моніторингу поверхонь в важкодоступним місцях. Розглянуто наявні в наш час методи моніторингу, та варіанти роботів. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості їх використання людьми, які потребують доступ до небезпечних об’єктів не ризикуючи своїм здоров’ям а також до об’єктів до яких важко дістатися, тим самим полегшивши роботу. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків та трьох додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджуються наукові публікації, що описують методи моніторингу поверхонь в важкодоступним місцях, а також існуючі роботи. У другому розділі наведені дані про використані компоненти та їх основні характеристики. У третьому розділі наведені дані про програмну частину плати, яка була використана та дані про мобільний додаток для керування пристроєм. Четвертий розділ присвячений охороні праці на підприємстві, де проводилось тестування комплексу. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У додатках А, Б, та В, наведено програмний код, що використовувався в проекті. У додатках Г та Д наведені блок-схеми розробленого ПЗ. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 69 сторінок, 34 рисунки, 10 таблиць, 29 джерел посилання.
Description: Іванников М. Є. Мобільний пристрій моніторингу поверхонь на базі Arduino : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / М. Є. Іванников , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 10 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1512
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іванников Аавтореферат.pdf416.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.