груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1514
Title: Пристрій регулювання параметрів приміщень на базі мікроконтролера ESP8266
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Колодич, В.П.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Кутковецький В. Я.
пожежно-охоронна система
сигналізація
пожежа
NodeMCU
Arduino
сповіщення
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 123. Комп’ютерна інженерія на здобуття кваліфікації «фахівець з інформаційних технологій». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2020. Бакалаврська робота присвячена розробці пожежно-охоронної сигналізації яку можна використовувати в охороні офісів, кабінетів, житлових приміщень. Розглянуто наявні в наш час методи та засоби охорони і пожежної безпеки, їх модифікації, засоби управління, та варіанти конструкції. Практичне значення результатів дослідження полягає у можливості їх використання для забезпечення охорони і протипожежної безпеки в офісах та житлових приміщеннях. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, одного додатку та спеціальної частини з охорони праці та безпеки життєдіяльності. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджуються наукові публікації, що описують види та класифікації пожежно-охоронних систем. У другому розділі наведені дані про підбір комплектуючих до пристрою що розробляється, його апаратну базу, та його функціональні схеми. У третьому розділі наведені дані про програмну частину пожежно-охоронної сигналізації та результати тестування ПЗ. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У додатку А наведено програмний код, що використовувався в проекті В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 53 сторінки, 31 рисунок, 20 джерел посилання.
Description: Колодич В. П. Пристрій регулювання параметрів приміщень на базі мікроконтролера ESP8266 : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / В. П. Колодич , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1514
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Колодич 405з.pdf411.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.