груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1526
Title: Взаємодія ЗМІ і влади в Україні в контексті реалізації права громадян на інформацію
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Бойченко, Ю.С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
інформація
право на інформацію
ЗМІ
влада
взаємодія ЗМІ та влади
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерську роботу присвячено розкриттю особливостей взаємодії ЗМІ і влади в Україні в контексті реалізації права громадян на інформацію. З’ясовано стан наукової розробленості проблеми та джерельну базу дослідження. Розкрито поняття та сутність взаємодії ЗМІ та влади. Досліджено світовий досвід взаємодії ЗМІ та влади. Проаналізовано нормативно-правове та інституційне регулювання діяльності ЗМІ в Україні. Охарактеризовано організаційний механізм взаємодії органів публічної влади та ЗМІ. Також у роботі визначено проблеми та шляхи оптимізації взаємодії ЗМІ і влади в Україні. Запропоновано напрямки оптимізації взаємодії ЗМІ і влади в Україні шляхом удосконалення та доопрацювання законодавства (прийняття нового закону «Про медіа», який регулюватиме роботу інтернет-видань); створення Етичного кодексу взаємодії органів публічної влади та ЗМІ; підвищення професійного рівня роботи зі ЗМІ у представників органів публічної влади; створення на місцях (в регіонах) Концепції інформаційної взаємодії органів публічної влади і засобів масової інформації, яка б визначала цілі, завдання, основні напрямки та механізми реалізації регіональних цільових програм і проектів у сфері, пов’язаній зі створенням, перетворенням і споживанням інформації.
Description: Бойченко Ю. С. Взаємодія ЗМІ і влади в Україні в контексті реалізації права громадян на інформацію : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Ю. С. Бойченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 8 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1526
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Бойченко.pdf324.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.