груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1536
Title: Удосконалення механізму впровадження електронного документообігу в органах Держгеокадастру Миколаївської області
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Балканов, А. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
електронний документ
електронний документообіг
система електронного документообігу
інформаційне забезпечення
інформаційні ресурси
інформаційні технології
технічний захист інформації
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020 У магістерської роботі наведено теоретичне узагальнення та нове вирішення актуального завдання щодо теоретичного обґрунтування механізмів впровадження електронного документообігу в органах Держгеокадастру Миколаївської області, на основі застосування сучасних інформаційних технологій. Проаналізовано стан наукової розробки проблеми електронного документообігу, як складової державної політики електронного урядування, з’ясовано, що в складної роботі органів Держгеокадастру електронний документообіг є не тільки системою існування електронних документів, але й інструментом організації функціональної діяльності, тому що дозволяє найбільш ефективно реалізувати політику держави у сфері земельних відносин, землеустрою, дотримання земельного законодавства, використання та охорони земель. Виявлено, що «електронний документообіг в органах Держгеокадастру» - це система існування електронних документів, що будується, як технологічна інфраструктура за допомого програмного забезпечення для створення, оброблення, відправлення, передавання, одержання, зберігання, використання, передачі до архіву або на знищення електронних документів. Розроблено загальну морфологічну модель інформаційного забезпечення Держгеокадастру, визначено її складові, що дозволяє зрозуміти місце й роль механізмів електронного документообігу у здійснення задач управління земельними ресурсами на різних рівнях управління. Обґрунтовано, що стратегічною перевагою впровадження системи електронного документообігу в органах Держгеокадастру є порядок в роботі, як з паперовими так і електронними документами, що оптимізує процес обробки документів й прийняття управлінських рішень, а також покращує контроль за їх підготовкою й виконанням. Зроблено висновок, що удосконалення електронного документообігу залежить від поліпшення інформаційно-комп’ютерного забезпечення органів Держгеокадастру на усіх рівнях; підвищення рівня інформаційної компетентності працівників та подальшому розвитку автоматизованої інформаційної системи.
Description: Балканов А. В. Удосконалення механізму впровадження електронного документообігу в органах Держгеокадастру Миколаївської області : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / А. В. Балканов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1536
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Балканов А.В..pdf370.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.