груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1543
Title: Міжнародний досвід розвитку пенсійної системи.
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Орлова, О. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
пенсійна система
пенсія
реформування
пенсійний фонд
пенсійні внески
солідарна пенсійна система
накопичувальна пенсійна система
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерську роботу присвячено розкриттю особливостей міжнародного досвіду розвитку пенсійної системи і можливість його використання в Україні. З’ясовано стан наукової розробленості проблеми та джерельну базу дослідження. Розкрито поняття та сутність пенсійної системи. Досліджено класифікацію і типологію пенсійних систем. Проаналізовано пенсійні фонди як інструмент реалізації пенсійних систем в країнах світу. Також у роботі обґрунтовано досвід побудови та реформування пенсійної системи в зарубіжних країнах та запропоновано шляхи впровадження цього досвіду в Україні. Запропоновано напрями впровадження світового та європейського досвіду реформування пенсійної системи в Україні шляхом створення додаткових професійних пенсійних систем для працівників організацій; звільнення від прямого оподаткування інвестиційного доходу професійних пенсійних фондів; забезпечення регулювання, контролю і прозорості роботи недержавних пенсійних фондів та прийняття необхідних законодавчих актів.
Description: Орлова О. В. Міжнародний досвід розвитку пенсійної системи : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / О. В. Орлова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 9 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1543
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Орлова О.В. автореферат.pdf336.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.