груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1547
Title: Реалізація державної молодіжної політики в сфері молодіжного співробітництва
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Качур, Ю. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
державна молодіжна політика
молодіжне самоврядування
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020. В магістерської роботі досліджені проблеми розробки і реалізації молодіжної політики на загальнодержавному та регіональному рівнях, зокрема, для усвідомлення ролі та місця сучасної молоді в українському суспільстві, без чого неможливо аналізувати і прогнозувати його розвиток. Розглянуто соціальну групу «молодь», як об’єкт реалізації молодіжної політики на всіх рівнях. Досліджено принципи державної молодіжної політики на сучасному етапі та визначено шляхи формування основних напрямків державної молодіжної політики. Проаналізовано нормативно-правову базу державної молодіжної політики спираючись на зарубіжний досвід щодо діяльності формальних та неформальних молодіжних організацій. Досліджено розвиток молодіжного руху та неформальних молодіжних об’єднань в Україні, визначено етапи формування молодіжного самоврядування та його роль в реалізації державної молодіжної політики. Запропоновано перегляд прийнятих законодавчих актів та корегування владних повноважень молодіжних структурних одиниць місцевого самоврядування. Зроблено висновок, що необхідно розробити відповідні до специфіки регіонів правові умови для ефективності розвитку молодіжного самоврядування, в яких будуть затверджені та наділені відповідно до законодавства повноваженнями органи місцевого самоврядування, що спроможні виконувати законодавчо визначені власні, а також делеговані державою повноваження.
Description: Качур Ю. С. Реалізація державної молодіжної політики в сфері молодіжного співробітництва : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Ю. С. Качур , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 10 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1547
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат_Качур.pdf265.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.