груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1551
Title: Особливості здійснення публічних закупівель в Україні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Приходько, К. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
публічні закупівлі
державне регулювання
імплементація
Європейський Союз
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю – 281 «Публічне управління та адміністрування». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Спрямованість державної політики на національний інноваційний розвиток зумовлюють необхідність розробки сучасних форм і методів управління публічними закупівлями товарів, робіт і послуг, необхідність регламентації процедур і процесів закупівельної діяльності. Проведене дослідження показало, що основними заходами щодо вдосконалення механізму публічних закупівель є: 1. Встановлення чітких критеріїв ціноутворення; 2. Оновлення законодавчої бази в контексті кваліфікаційних вимог до всіх постачальників продукції для державних потреб незалежно від способу розміщення замовлень; 3. Підвищення кваліфікації посадовців, які розміщують публічні замовлення; 4. Підвищення мотивації (ввести новий вид обов’язкової премії для посадових осіб, що розміщують державні замовлення, в розмірі від 1 до 5% від суми заощаджених бюджетних коштів в залежності від виду закуповуваних товарів, робіт або послуг; 5. Розробка положення про мотивацію; 6. Введення електронних публічних закупівель.
Description: Приходько К. В. Особливості здійснення публічних закупівель в Україні : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / К. В. Приходько , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1551
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат (Приходько К.).pdf358.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.