груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1559
Title: Роль супервізії у професійній діяльності працівників органів та установ юстиції
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Бєлік, Л. П.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
супервізія
супервізор
супервізований
працівники органів і установ юстиції Миколаївської області
оптимiзaцiя пpофеciйної діяльності
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр» Чорноморський національний університет імені Петра Могили. Миколаїв, 2020. У магістерській роботі охарактеризовано сучасний стан застосування супервізії у професійній діяльності працівників органів і установ юстиції Миколаївської області, що дозволило розробити рекомендації щодо його покращення. Розкрита суть понять «супервізія», «пpизнaчення супервізії», «принципи супервізії», «функції супервізії» та обґрунтована необхідність широкого застосування супервізії в органах державної служби України в цілому та в органах і установах юстиції зокрема. З’ясовано, що пpaвове зaбезпечення застосування супервізії у досліджуваних органах знaходитьcя нa етaпi pозвитку. Обгрунтовано важливість застосування супервізії у якості нової кадрової технології, сформульовано методичні підходи та розроблено методичний інструментарій щодо впровадження супервізії на державній службі. Окреслено коло проблемних питань, яке допоможе вирішити активне використання супервізії на державній службі. Зроблено висновок, що супервізія покликана вирішувати питання наступності та передачі явних і неявних організаційних знань не лише новопризначеним державним службовцям, а й працівникам, кваліфікацію яких з різних причин необхідно змінити, наприклад, при переході фахівця з одного структурного підрозділу в інший, підвищенні співробітника на посаді, виході з декретної відпустки тощо. Встановлено, що розвиток та психолого-професійна підтримка працівників органів юстиції займають одне з найважливіших місць у системі стратегічного управління персоналом та може бути успішно реалізовано через впровадження супервізії, за умови її чіткого планування, регламентування, стандартизації та неперервності.
Description: Бєлік Л. П. Роль супервізії у професійній діяльності працівників органів та установ юстиції : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Л. П. Бєлік , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 16 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1559
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бєлік_автореферат.pdf435.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.