груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1560
Title: Вдосконалення механізмів взаємодії інститутів громадянського суспільства та органів державної влади
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Приступа, Н. П.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
органи державної влади
громадськість
інститути громадянського суспільства
взаємодія
громадські консультативно-дорадчі структури
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерську роботу присвячено теоретичному обґрунтуванню механізмів взаємодії інститутів громадянського суспільства та органів державної влади та розробці на цій основі практичних рекомендацій щодо їх удосконалення.Розкрито теоретичні основи дослідження взаємодії органів влади та інститутів громадянського суспільства. Досліджено світовий досвід організації взаємодії органів влади з інститутами громадянського суспільства. Охарактеризовано нормативно-правову основу взаємодії органів влади із інститутами громадянського суспільства в Україні. Проаналізованостан взаємодії органів влади та інститутів громадянського суспільства на сучасному етапі українського державотворення. Охарактеризовано ключові недоліки взаємодії органів влади з інститутами громадянського суспільства в Україні. Визначено шляхи вдосконалення взаємодії органів влади з інститутами громадянського суспільства в Україні.
Description: Приступа Н. П. Вдосконалення механізмів взаємодії інститутів громадянського суспільства та органів державної влади : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Н. П. Приступа , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 9 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1560
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Приступа_ автореферат.pdf355.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.