груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1574
Title: Реформування системи вищої освіти України в умовах євроінтеграції.
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Мерлюк, І. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
вища освіта
заклади вищої освіти
реформування
навчання
Болонський процес
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю – 281 «Публічне управління та адміністрування» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. В магістерської роботі розглянуто питання модернізації та реформування системи вищої освіти України в умовах інтеграції в сучасний освітній європейський простір. Обгрунтована теоретико-правова концепція політики держави в системі вищої освіти, підереслені переваги та недоліки в регулюванні державою питань освіти. Досліджено соціально-економічні та організаційно-правові умови реформування системи вищої освіти, узагальнені дослідження теоретичних та практичних засад організаційних та правових механізмів реформування та забезпечення системи вищої освіти України. Обґрунтовано, що зазначена нова стратегія розвитку системи вищої освіти не тільки в Україні, а й в країнах європейського простору підкреслила чіткі орієнтири щодо модернізації європейської вищої освіти та визначила важливі ключові завдання модернізації європейської освіти в цілому. Зроблено висновок, що вища школа буде завжди знаходиться у процесі модернізації внаслідок швидкості інтелектуальних, технічних та технологічних змін. Тому варто зрозуміти, чи Болонський процес все ще актуальний після багатьох років впровадження в Україні, чи зберігає Україна свій інтерес до вимог Болонського процесу. Тому варто вимагати від вищої школи особливого підходу до поставлених завдань перед нею.
Description: Мерлюк І. А. Реформування системи вищої освіти України в умовах євроінтеграції: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / І. А. Мерлюк , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1574
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Мерлюк.pdf331.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.