груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1580
Title: Відкритість та публічність органів публічної влади як інструмент підвищення довіри з боку суспільства
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Кузьєва, А. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
органи публічної влади
суспільство
відкритість влади
доступ до публічної інформаці
демократія
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020. В магістерської роботі розкрито сутність місцевого самоврядування, як децентралізованої публічної муніципальної влади територіальної громади. Встановлено, що принцип прозорості органів публічної влади полягає у забезпеченні доступу громадян до повної, достовірної та об’єктивної інформації, що знаходиться у володінні органів публічної влади. Зроблено висновок про те, що ЗУ «Про доступ до публічної інформації» є достатньо якісним, проте необхідним є внесення змін до законодавства, адже даний закон має суперечності з застарілим ЗУ «Про інформацію». Обґрунтовано важливість опублікування інформації про діяльність органів публічної влади, адже це і є практичною реалізацією принципу публічності та відкритості влади. Окрім цього, особливу увагу приділено організації роботи органів публічної влади, а саме їх профільних інформаційних структурних підрозділів (прес служби) зі засобами масової інформації, а також необхідність органам влади використовувати Інтернет-ЗМІ та соціальні мережі для комунікації з суспільством, інформування про свою діяльність. Сформовано рекомендації щодо організації роботи органів публічної влади зі засобів масової інформації, а також щодо використання органами публічної влади соціальних мереж. Обґрунтовано важливість участі громадських організацій у діяльності органу публічної влади. Проаналізовано показники соціологічного дослідження рівня довіри до влади український центр економічних та політичних досліджень ім. О. Разумкова за 2019 та станом на лютий 2020 рік. Досліджено порядок організації звітування органів влади перед суспільством та забезпечення
Description: Кузьєва А.А. Відкритість та публічність органів публічної влади як інструмент підвищення довіри з боку суспільства : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / А. А. Кузьєва , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1580
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кузьєва_автореферт.pdf328.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.