груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1592
Title: Механізми державного регулювання закупівлі лікарських засобів та виробів за кошти державного бюджету
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Шевченко, О. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
державні закупівлі
лікарські засоби
державне регулювання
пандемія
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У межах дослідження визначено, що державні закупівлі є найважливішим елементом соціально-економічного розвитку країни, а сама система державних закупівель виступає одним з основоположних інститутів державного регулювання економіки, що робить істотний вплив на її динаміку і структуру. Встановлено, що однією із найважливіших проблем сучасного медичного обслуговування населення України є підвищення ефективності використання державних фінансових ресурсів для повного забезпечення медикаментами та медичним обладнанням органів охорони здоров’я. Одним із засобів державного регулювання охорони здоров’я є функціонування системи публічних закупівель. Об’єктом дослідження виступає інститут публічних закупівель лікарських засобів та медичних виробів. Предметом дослідження є механізми державного регулювання закупівлі лікарських засобів та виробів за кошти державного бюджету. В магістерському дослідженні висвітлено вимоги до лікарських засобів та медичних виробів як предмета закупівлі, досліджено світові тенденції розвитку в організації закупівельних процедур лікарських виробів та медичних засобів в умовах пандемії Covid-19, розроблено напрямки удосконалення системи закупівель лікарських засобів, медичних виробів, допоміжних засобів та інших товарів медичного призначення за кошти державного бюджету Зроблено висновок, що прозора і добре організована система державних закупівель вигідна усім зацікавленим сторонам процесу: державного сектора (Уряду, органам державної влади, державним підприємствам), приватному бізнесу і громадянам.
Description: Шевченко О. С. Механізми державного регулювання закупівлі лікарських засобів та виробів за кошти державного бюджету : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / О. С. Шевченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1592
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шевченко Автореферат.pdf368.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.