груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1606
Title: Механізми державного регулювання сфери сімейних відносин
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Кокол, О. М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
державна сімейна політика
сімейні відносини
механізми державного регулювання
державне регулювання сфери сімейних відносин
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерську роботу присвячено розкриттю механізмів державного регулювання сфери сімейних відносин в Україні. З’ясовано стан наукової розробленості проблеми. Розкрито засади, принципи та напрями державного регулювання в сфері сімейних відносин. Проаналізовано концепції державного регулювання сфери сімейної політики в країнах Європейського Союзу. Розкрито організаційно-правовий механізм державного регулювання сфери сімейних відносин. Визначено проблеми та виокремлено напрями вдосконалення механізмів державного регулювання в сфері сімейних відносин в Україні шляхом залучення ЗМІ до широкомасштабної кампанії щодо пропаганди традиційних сімейних цінностей та піднесення іміджу сім’ї, її важливої і виключної ролі в житті людини, суспільства і держави, збереження сімейних цінностей у суспільстві, що сприятимуть зміні дітородних орієнтацій населення в бік дводітної сім’ї.
Description: Кокол О. М. Механізми державного регулювання сфери сімейних відносин : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / О. М. Кокол , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 8 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1606
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Кокол.pdf318.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.