груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1616
Title: Пропаганда та PR в сучасних політичних технологіях: порівняльний аналіз ефективності
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 052 «Політологія»
Authors: Фесенко, Ю. Ю.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра політичних наук
Громадська Наталя Анатоліївна
політичні технології
пропаганда
PR
порівняльний аналіз ефективності
булева алгебра у політологічних дослідженнях
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2021. Динаміка розвитку політичної сфери, зокрема політичних технологій, викликає об’єктивну необхідність у їх перманентному дослідженні. Попри велику джерельну базу досліджень теоретичних аспектів пропаганди та паблік рилейшнз, до сьогодні не існує робіт присвячених порівняльному аналізу їх ефективності на основі досвіду їх практичного втілення. Об'єктом дослідження є пропаганда та PR в сучасних політичних технологіях. Предметом дослідження став порівняльний аналіз ефективності пропаганди та PR в сучасних політичних технологіях. У ході дослідження проаналізовані теоретичні об’єктивні аспекти понять пропаганди та паблік рилейшнз, суб’єктивний аспект у вигляді конотації термінів, а також практичний досвід їх використання. На основі практичних випадків втілення технологій і виокремлених на їх основі критеріїв дослідження, проведено авторський політологічний порівняльний аналіз їх ефективності та надано загальні висновки до теоретичної і практичної частини роботи.
Description: Фесенко Ю. Ю. Пропаганда та PR в сучасних політичних технологіях: порівняльний аналіз ефективності : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 052 «Політологія» / Ю. Ю. Фесенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1616
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат-.Фесенко-631.pdf262.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.