груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1621
Title: Науково-експертна діяльність у галузі права як нова освітня послуга правничих кафедр закладів вищої освіти України.
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 081 «Право»
Authors: Дзюбак, Катерина
Keywords: автореферат
магістерська робота
право
Озерський І.
експерт у галузі права
науково-правова експертиза
науково-експертна діяльність
освітня послуга
заклади вищої освіти
правничі кафедри
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 081 «Право» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. У магістерській роботі досліджується комплекс проблем теоретичного і практичного характеру, пов’язаних зі здійсненням науково-експертної діяльності у галузі права правничими кафедрами закладів вищої освіти України як нової освітньої послуги. Характеризуються основні положення, що стосуються теоретичного підґрунтя здійснення науково-експертної діяльності у галузі права в Україні; стану дослідження проблеми організаційно-правових меж забезпечення науково-експертної діяльності у галузі права в різновидах юрисдикційного процесу – цивільному, адміністративному, господарському; обґрунтування проведення науково-правових експертиз правничими кафедрами закладів вищої освіти України як суб’єктів науково-експертної діяльності у галузі права.
Description: Дзюбак К. Науково-експертна діяльність у галузі права як нова освітня послуга правничих кафедр закладів вищої освіти України автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 081 «Право» / К. Дзюбак , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 11 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1621
Appears in Collections:Юридичний факультет

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дзюбак Катерина Миколаївна.pdf386.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.