груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1640
Title: Цивільно-правове регулювання відшкодування шкоди заподіяної майну фізичних осіб у ході збройного конфлікту в Україні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 081 «Право»
Authors: Тульчевська, М. М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
право
Мамчур Л.В.
право власності
внутрішньо переміщені особи
компенсація
окуповані території
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Робота на здобуття освітнього рівня магістра за спеціальністю 081 «Право» – Чорноморський національний університету імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. Дипломну роботу присвячено питанню цивільно-правового регулювання відшкодування шкоди заподіяної майну фізичних осіб у ході збройного конфлікту в Україні. Дослідженням чинної нормативно-правової бази встановлено, що в Україні відсутній спеціальний закон, який би передбачав дієвий порядок отримання компенсації за зруйноване/пошкоджене майно, внаслідок чого постраждалі особи змушені звертатись до суду за захистом своїх майнових прав. З огляду на міжнародний досвід вирішення подібних питань на законодавчому рівні та практику рішень ЄСПЛ, пропонується прийняти спеціальний закон і передбачити в ньому право на отримання компенсації особами, майно яких знищено чи пошкоджено на території проведення АТО/ООС.
Description: Тульчевська М. М. Цивільно-правове регулювання відшкодування шкоди заподіяної майну фізичних осіб у ході збройного конфлікту в Україні : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 081 «Право» / М. М. Тульчевська , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 18 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1640
Appears in Collections:Юридичний факультет

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тульчевська Марія Миколаївна.pdf293.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.