груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1651
Title: Превентивна робота соціального педагога в умовах НУШ
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 231 «Соціальна робота»
Authors: Бею, Ю. І.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра соціальної роботи, управління і педагогіки
Чубук Р. В.
превентивне виховання
молодші школярі
Нова українська школа
соціальний педагог
програма превентивного виховання
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття наукового ступеня магістра соціальної роботи за спеціальністю 231 – Соціальна робота; Чорноморський національний університет ім. Петра Могили (м. Миколаїв), 2021. У магістерській роботі досліджено проблему превентивної роботи соціального педагога в умовах НУШ. Автором розкрито концептуальні аспекти превентивного виховання учнів; розглянуто роль школи у превентивному вихованні учнів, а також напрями роботи соціального педагога з превентивного виховання учнів; охарактеризовано НУШ як новий етап в українській системі освіти, роботу соціального педагога в умовах НУШ; проаналізовано превентивну роботу соціального педагога з молодшими школярами в умовах НУШ; описано організацію дослідження передумов девіантної поведінки в рамках превентивного виховання молодших школярів в умовах НУШ; проаналізовано зміст та результат проведеного дослідження; розроблено авторську програму превентивного виховання учнів в умовах НУШ «Нова школа превентивного виховання»; проаналізовано її результативність; розроблено соціально-педагогічні рекомендації батькам та вчителям учнів молодшої школи в межах ефективного превентивного виховання в умовах НУШ. Проведене дослідження дозволяє визначити, що превентивне виховання має починатися з молодшої школи. Це сприятиме зниженню ризику виникнення передумов девіантної поведінки. При тісній співпраці шкільного соціального педагога, учнів, їх батьків та вчителів в умовах НУШ, а також використанні розробленої превентивної програми результат превентивного виховання буде позитивним.
Description: Бею Ю. І. Превентивна робота соціального педагога в умовах НУШ : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 231 «Соціальна робота» / Ю. І. Бею , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1651
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АВТОРЕФЕРАТ БЕЮ Ю.І..pdf269.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.