груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1654
Title: Особливості роботи соціального працівника з дітьми вулиці
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 231 «Соціальна робота»
Authors: Корнєєвська, В. Л.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра соціальної роботи, управління і педагогіки
Чубук Р. В.
діти вулиці
бездоглядні діти
соціальний працівник
соціально-профілактична робота
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття наукового ступеня магістра соціальної роботи за спеціальністю 231 – Соціальна робота; Чорноморський національний університет ім. Петра Могили (м. Миколаїв), 2021. Магістерська робота присвячена проблемі особливостей роботи соціального працівника з дітьми вулиці. Автором розглянуто проблему «дітей вулиці» як соціально-педагогічного явища, його ретроспектива; причини його виникнення; розкрито проблему бездоглядних дітей як категорії дітей вулиці; висвітлено особливості соціальної допомоги дітям вулиці закладами соціального захисту; розкрито технології, форми та методи роботи соціального працівника з дітьми вулиці та зокрема соціально-профілактичної. Проведено аналіз сучасного стану роботи соціальних працівників з дітьми вулиці на прикладі роботи служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Бериславської міської ради; реалізовано соціально-профілактичну роботу з бездоглядними дітьми як категорією дітей вулиці та розроблено рекомендації по удосконаленню соціально-профілактичної роботи соціального працівника. Проведене дослідження дозволяє визначити, що соціально-профілактична робота є дуже важливим етапом в роботі соціального працівника з дітьми вулиці. Правильно організована та впроваджена соціальна профілактика сприяє попередженню виникнення явища «діти вулиці» або його знищенню на ранніх етапах.
Description: Корнєєвська В. Л. Особливості роботи соціального працівника з дітьми вулиці : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 231 «Соціальна робота» / В. Л. Корнєєвська , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1654
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Корнєєвська В.Л..pdf244.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.