груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1664
Title: Особливості роботи соціального працівника з представниками ЛГБТ спільноти
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 231 «Соціальна робота»
Authors: Простомолотова, О. Р.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра соціальної роботи, управління і педагогіки
Файчук Олена Леонідівна
соціальна робота
ЛГБТ спільнота
толерантність
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю – 231 «Соціальна робота». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. Магістерська робота присвячена вивченню особливостей соціальної роботи з представниками ЛГБТ спільноти. Проведене дослідження дозволяє визначити сутність соціальної роботи з даною категорією населення, основні її напрямки та особливості. Окреслено основні характеристики та проблеми ЛГБТ, як клієнтів соціального працівника. Проаналізовано практичний досвід соціальної роботи з представниками ЛГБТ спільноти на прикладі зарубіжних країн та України. Також було прийнято рішення щодо проведення діагностичного дослідження серед студентів спеціальності «Соціальна робота», соціальних працівників та представників ЛГБТ спільноти. Аналіз результатів опитування дав змогу визначити: реальні проблеми ЛГБТ; послуги, які вони потребують та отримують; характер ставлення студентів та соціальних працівників до даної категорії населення; ключові проблемні моменти, що заважають якісному вирішенню проблем ЛГБТ. На основі аналізу результатів проведеного дослідженню автору вдалось розробити ряд рекомендацій щодо удосконалення соціальної роботи з представниками ЛГБТ спільноти.
Description: Простомолотова О. Р. Особливості роботи соціального працівника з представниками ЛГБТ спільноти : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 231 «Соціальна робота» / О. Р. Простомолотова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 11 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1664
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат-Простомолотова.pdf252.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.