груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1679
Title: Прогресивний web-застосунок для автоматизованої мережі кінотеатрів
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп'ютерні науки»
Authors: Білецький, В. Р.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра соціології
Давиденко Євген Олександрович
інформаційна система
кіно
кінобізнес
новітні технології
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В даній дипломній роботі було розглянуто процес створення прогресивного web-застосунку для української мережі кінотеатрів «Miromax», який спрямований на автоматизацію роботи бізнесу та створення максимально комфортних умов для потенційних відвідувачів. Об’єкт дослідження – процес розробки автоматизованої інформаційної системи для автоматизації кінобізнесу проекту «Miromax». Предмет дослідження – технології створення прогресивних застосунків системи для залучення більш широкої аудиторії та підняття конверсії бізнесу замовника. Метою даної роботи є розробити комплексе рішення для автоматизації роботи мережі кінотеатрів «Miromax», створити максимально комфортні умови для відвідувачів. Дипломна робота містить наступні розділи: аналіз принципів створення сучасних прогресивних web-застосунків, моделювання та проектування інформаційної системи, розробка UI та програмна реалізація інформаційної системи, забезпечення здорових та безпечних умов для праці на місцях. У першому розділі дипломної роботи приведено основні поняття та аналіз принципів створення сучасних інформаційних систем. У другому розділі дипломної роботи розглядуються принципи моделювання та проектування web- ресурсів. У третьому розділі дипломної роботи описані новітні технології, що використовуються при розробці інформаційної системи. У результаті роботи було створено автоматизовану прогресивну систему для кіномережі «Miromax». У цілому робота складається зі 60 сторінок, 6 таблиць, 28 рисунків. Список використаних джерел інформації складає 24 найменувань.
Description: Білецький В. Р. Прогресивний web-застосунок для автоматизованої мережі кінотеатрів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Комп'ютерні науки» / В. Р. Білецький , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1679
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 601 Білецький Віктор Романович.pdf202.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.